Merk IP Building

IP Building

IPBuilding is een innovatief Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van software en hardware voor Smart Homes, Smart Buildings en Smart Care.
Het ontwikkelde een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform voor het beheer en de bediening van technieken en toestellen in gebouwen.
De aangereikte oplossingen verhogen het comfort en de veiligheid, laten mensen langer zelfstandig thuis wonen, leiden tot energiebesparing èn optimaliseren de communicatie.

IPBuilding onderscheidt zich omwille van het aangeboden geïntegreerd totaalplatform maar evengoed door gebruiksvriendelijkheid, toekomstgerichtheid en betrouwbaarheid.

Met de oplossingen van IPBuilding bepaalt de gebruiker zelf welke lichten aangaan als je het lichticoontje aanraakt, wanneer de zonneweringen opengaan, welke audiobron in welke ruimte moet spelen, wanneer en waar de poetsvrouw moet binnen kunnen enz.
En via het creëren van sferen is het mogelijk om persoonlijk combinaties van acties en gebeurtenissen volgens een zelf te bepalen tijdschema te selecteren. 
Als extraatje is de vereenvoudiging van de toestellen, knoppen en afstandsbedieningen natuurlijk mooi meegenomen.
Het is niet langer nodig om voor videofoon, thermostaten, alarmering, zonnewering,  ens. aparte toestellen en bekabeling te voorzien.

IP Building
Bediening IP Building

Andere merken waar Noppe mee werkt