Lichtstudies

Algemeen

De basis van een optimaal en efficiënt verlichtingsplan start met een lichtstudie.  Voor het uitvoeren van een lichtstudie werken wij samen met een solide partner in lichtadvies. Zij kunnen uw dossier bespreken en uitwerken volgens uw persoonlijke wensen,  al dan niet samen met aannemers, binnenhuisarchitecten, stylisten en andere lichtadviseurs.
 
Het uitlichten van belangrijke details, de creatie van sfeer en gezelligheid,  de keuze tussen in- en opbouwarmaturen, architecturale verlichting, direct en indirect licht, LED-verlichting, ... het zijn maar enkele aspecten van de oplossingen die gegeven worden in het lichtplan en het technisch dossier.

Ook het juist verlichten van een kantoorruimte of fabriekshal rekening houdend met comfort, gebruiksgemak en verbruik kan visueel gemaakt worden via een lichtplan.
 
In samenwerking met toonaangevende merken en kwaliteitsproducten met een uitgebreid aanbod aan armaturen kunnen wij als installatiebedrijf specifiek inspelen op elke situatie van het lichtproject.

Lichtstudies die gezien mogen worden:

Noppe kiest voor kwaliteitsmerken