Inbraakbeveiliging

Verlichting, videofonie, camera's

Inbraakbeveiliging is allereerst zorgen voor een extra barrière. Zo schrikken rolluiken, een omheining en/of een poort ongenode gasten al snel af.

 

Buitenverlichting met bewegingssensor die ongewenste gasten in de spotlight zet, is ook zeker een efficiënte oplossing.

 

Met een videofoon zie en hoor je wie er aanbelt en open je onder meer je deur vanop afstand.


 

Een alarminstallatie is de laatste stap in je inbraakbeveiliging.

De alarmcentrale vormt het zenuwcentrum van de installatie en dirigeert het hele systeem.

Detectoren zijn de ogen van de alarminstallatie: Omtrekdetectie met magneetcontacten op ramen en deuren en/of detectoren die als het ware je woning scannen. Beide detectiesystemen kunnen gecombineerd worden.

Via een klavier en/of scherm kan je de nodige codes en instructies ingeven. Je kan de bedieningspunten eventueel in verschillende zones van je woning plaatsen.

Een binnen- en buitensirene maken uw installatie compleet  met een meldsysteem.

Voor de opvolging van je meldsysteem kan je je abonneren op een meldkamer van een beveiligingsfirma of de alarmcentrale bij problemen enkele noodnummers laten contacteren.

We bieden u graag een goed inzicht in deze technieken en haar mogelijkheden. Daarbij krijgt u desgewenst aanbevelingen over de aanpak die bij u én uw project past.
 

Naast het aspect veiligheid, speelt een videofoon de laatste jaren almaar meer in op comfort, gebruiksvriendelijkheid en integratie binnen domotica.

Residentiële oplossingen:
Voor al uw videofonie en parlofonie behoeftes bieden we u in samenwerking met gereputeerde merken zoals Siedle, Bticino, Niko, Aiphone en Gira diverse mogelijkheden.
 
Industriële oplossingen:
In combinatie met videofonie en parlofonie bieden we u de koppeling met uw telefooncentrale, het op afstand openen van deuren evenals de meest uitgebreide badgesystemen voor uw toegangscontrole.

Elektriciteitswerken Noppe: uw partner voor de meest geschikte toegangscontrole!

Noppe kiest voor kwaliteitsmerken