Domotica toepassingen

Bedieningscomfort, controle en gebruiksgemak


Bouwprojecten van de huidige generatie kiezen voor woontechnologie waarin domotica aan te bevelen is. Comfort,  levenslang wonen,  veiligheid en energiezuinigheid zijn de voordelen van domotica. 

Een domotica-installatie integreert alle technieken in huis in één systeem. Zo stem je je volledige woning in een handomdraai af op jouw wensen. Waar en wanneer je maar wil. Van de bekende alles-uitfunctie tot automatische zonwering en voorgeprogrammeerde sfeerverlichting. Alles kan!

De bediening op afstand, bewegingsdetectoren en eventuele voorgeprogrammeerde scenario's zijn deel van het aspect comfort.

De automatische uitschakeling van een fornuis, de paniekknop en bewegingsdetectoren aangesloten op een alarmcentrale zijn een toevoeging op levenslang kunnen blijven wonen.

Camera's die geïntegreerd zijn in het systeem en eventueel ook dienst kunnen doen als videofoon,  aanwezigheidssimulatie en de integratie van een alarmsysteem dragen bij tot de veiligheid in en rondom je project.


Energiemanagement, alles uit-functie, bewegingssensoren, automatische zonnewering zijn een aantal opties die het energieprobleem al kunnen aanpakken.
 
 


 

 

Een duurzame woning of professionele ruimte die zich in de loop van de tijd kan aanpassen aan uw veranderende wensen of eventuele groei? Natuurlijk, de techniek blijft verdergaan. Daarom is het erg belangrijk te kiezen voor de oplossing, techniek en dienstverlening die bij u past en zo duurzaam mogelijk is zodat ze geen beperking vormt voor uw toekomst-wensen en de nieuwste technische mogelijkheden.
Er is een enorm aanbod in domotica-systemen en -leveranciers. Alles is immers mogelijk in deze nieuwe wereld van bedieningscomfort, controle en gebruiksgemak.

We bieden u graag een goed inzicht in deze innovatieve techniek en haar mogelijkheden. Daarbij krijgt u desgewenst aanbevelingen over de aanpak die bij u én uw project past.

Onze Domotica oplossingen: voor nu, morgen en later!

Domotica toepassingen die gezien mogen worden:

Noppe kiest voor kwaliteitsmerken